Hormonbehandlingen af kvinder i overgangsalderen er droppet – men overgangsalderen bliver stadig sygeliggjort

Forsiden af Jyllandsposten på kvindernes internationale kampdag 8.3.2017 – så kan jeg (og kvinder i midtlivet) da ikke få det bedre..

Overgangsalderen og tegn på, at kvinder bliver ældre, opfattes ofte negativt i vores kultur, selv om man ved selvsyn kan konstatere, at kvinder omkring 50 år i dag er en velfungerende gruppe, fastslår forsker, tidligere praktiserende læge og medlem af Det Etiske Råd, dr. med. Lotte Hvas i bogen “Overgangsalderen – bedre end sit rygte”.

Kilde: Hormonbehandlingen af kvinder i overgangsalderen er droppet – men overgangsalderen bliver stadig sygeliggjort

2 thoughts on “Hormonbehandlingen af kvinder i overgangsalderen er droppet – men overgangsalderen bliver stadig sygeliggjort”

  1. Desværre kan jeg ikke læse artiklen fra Jyllandsposten, da jeg ikke er abonnent, men det skal ikke afholde mig fra at takke dig for at sætte “overgangskvinder” på den offentlige dagsorden. Vi “overgangskvinder” har brug for at høre historier, der relaterer sig til vores erfarede og levede liv, så vi sammen kan forhandle mening.

    1. Kære Maria – tak for din kommentar. Desværre har jeg heller ikke adgang til hele artiklen i JP da den ligger bag betalingsmuren. Jeg må håbe der kommer andre former for omtale, som jeg kan linke til.:-)

Comments are closed.