Brinkmanns briks: Den syge overgang(salder)

Hov – jeg har aldrig fået lagt link til denne sjove udsendelse, hvor Christina Prinds og jeg selv var i Brinkmanns briks på P1 den 19 august 2019. Men bedre sent end aldrig 🙂 Det timelange program kan høres her.
Om programmet:
Vores liv er fyldt med overgange. Fra ung til voksen, fra single til samlevende og måske siden til forælder, og sidst men ikke mindst fra voksen til gammel. Jeg har på fornemmelsen, at vi gør de her overgange vigtigere, end de egentlig er. Vi problematiserer og sygeliggør pubertet og overgangsalder. Måske fordi mange aktører profiterer af det. Men er det rigtigt forstået? Det undersøger jeg i dag med mine gæster, som er jordemoder og forsker ved University College Syd og Syddansk Universitet Christina Prinds og Lotte Hvas, der er læge og forsker ved Københavns Universitet. Vært: Svend Brinkmann.